Pyörönkaari 10, 70820 Kuopio.

Henkilökunnan esittely


Pasi Hallikainen, ELL


Lupsakan eläinlääkärinä ja yrittäjänä toimii Pasi Hallikainen. Eläinlääkärinä Pasi on työskennellyt 15 vuotta. Hän on harrastanut newfoundlandinkoiria jo 27 vuotta ja kasvattaa rotua kennelnimellä Private Cast.

Kotona Pasilla on neljän nöffin lisäksi kuusi maatiaiskissaa. Vapaa-aikanaan hän matkustelee, käy koiranäyttelyissä ja laittaa mielellään hyvää ruokaa myös ystävilleen. Kesäisin Pasi viihtyy sormet mullassa hyöty- ja koristepuutarhassaan.

Tiia Kemppainen, ELL


Tiia on valmistunut eläinlääkäriksi keväällä 2018 Helsingin yliopistosta ja toiminut ennen Lupsakkaan tuloa eläinlääkärinä sekä kunnassa että pieneläinklinikalla. Tiialla on osaomistuksessa suomenhevostamma Leiju ja perheeseen kuuluu myös Demi-koira. Harrastuksiin kuuluu kaikenlainen touhuaminen hevosten parissa ja etenkin raviurheilu._______________________________________________________________________________________________

Virpi Kesti, klinikkaeläinhoitaja


Virpi toimii Lupsakassa klinikkaeläinhoitajana. Aikaisempaa työelämää on takana monenlaisista tehtävistä, mutta eläinten parissa työskentely on kuitenkin ollut aina haaveena.

Kotona on neljä koiraa ja kissa, parvi kanoja ja kesällä lampaita. Vapaa-aikana Virpi puuhailee mielellään pihallaan kukkasten ja kasvisten parissa.
Susanna Väätäinen, klinikkaeläinhoitaja


Susanna on valmistunut 2014 eläintenhoitajaksi ja 2016 klinikkaeläinhoitajaksi. Aiempaa työkokemusta on mm. lemmikkitarvikeliikkeestä ja koirahoitolasta. Susannalla on kolme omaa koiraa ja iso osa vapaa-ajasta kuluukin koirien kanssa ulkoilessa ja harrastaessa.